Orang-orang dalam syarikat anda adalah sumber yang paling berharga.

&nbsp

Kami adalah Universiti Chicago Sekolah Pengajian Siswazah Perniagaan, salah satu daripada sekolah perniagaan utama di dunia 's. Dengan program-program pendidikan eksekutif adat kami, yang direka khusus untuk syarikat anda 's keperluan, kita ' akan membantu pasukan anda sampai ke atas.

&nbsp

Pasukan anda akan menangani cabaran dengan kesediaan yang lebih besar. Mereka akan menolak idea-idea yang terbaik untuk tahap yang baru. Mereka akan meneruskan dengan keyakinan.

Menemui dan membangunkan nilai sebenar dan potensi pasukan anda dengan pendidikan eksekutif adat dari Chicago GSB.


Untuk membangunkan pemimpin dalam perniagaan anda, belajar daripada pemimpin dalam pendidikan perniagaan. Iklim perniagaan hari ini 's memerlukan kepintaran. Di Chicago GSB, kita tahu bahawa idea-idea kuat datang dari pemahaman yang mendalam tentang konsep-konsep yang menjadi asas perniagaan.Pendekatan tegas kami memberikan kedalaman dan keluasan pengetahuan perniagaan dan konteks kepada unsur-unsur cabaran-utama semasa dalam menentukan strategi yang paling berjaya anda.


Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membangunkan program pendidikan eksekutif adat. Selepas menjalankan penilaian keperluan yang teliti, kami akan membantu anda menentukan pendekatan terbaik untuk pembelajaran. Kita boleh mengubah suai "off-the-rak " kursus atau membuat program sepenuhnya disesuaikan khusus disasarkan dengan keperluan anda. Anda boleh memilih untuk menggunakan kemudahan kelas state-of-the-art kami di pusat bandar Chicago, London, atau Singapura, atau fakulti kami akan datang kepada anda-mana sahaja di dunia, anda mungkin.

&nbsp

Dalam ekonomi yang mencabar, ia 's lebih penting untuk mengisi jurang kemahiran supaya pasukan anda boleh memaksimumkan peluang yang ada dan bersedia untuk menunggang gelombang seterusnya. Inisiatif pendidikan eksekutif adat adalah satu pelaburan yang bijak dan berkesan dalam modal insan anda.Mari Chicago GSB mewujudkan satu program pendidikan eksekutif adat yang memenuhi keperluan anda yang tepat. Meningkatkan pekerja dan nilai pemegang saham bersama-sama dengan syarikat anda berpotensi 's.

&nbsp

Bekerjasama dengan pemimpin dalam perniagaan pendidikan dan melebihi jangkaan tertinggi syarikat anda. Fakta. Dalam 'senarai s 2002 of America ' Forbes 500 syarikat s, orang-orang yang dipimpin oleh alumni Chicago GSB kedudukan tertinggi dalam prestasi berdasarkan jumlah pulangan pemegang saham.

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Chicago Booth School of Business »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus