Induk Dalam Pengeluaran Muzik & Reka Bentuk Bunyi Untuk Media Visual

Academy of Art University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Induk Dalam Pengeluaran Muzik & Reka Bentuk Bunyi Untuk Media Visual

Academy of Art University

Muzik

Yang Program MFA menyediakan latihan lanjutan dalam muzik dan reka bentuk bunyi. Pelajar dibimbing melalui menyiapkan projek tesis akhir yang mencerminkan keluasan mereka muzik dan kepakaran audio.

MFA Music Production & Design Bunyi Visual Keperluan Unit Media

 • Major 27 unit
 • Diarahkan Kajian 18 unit
 • Siswazah Liberal Arts 12 unit
 • Elektif * 6 unit

JUMLAH 63 unit * Penerbangan kelulusan Pengarah

MFA Music Production & Design Bunyi Visual Keperluan Ijazah Media

 • Berjaya menyelesaikan Tesis Projek Akhir
 • Minimum 2.0 GPA terkumpul
 • Sekurang-kurangnya gred C dalam semua diperlukan 63 unit

Program MFA Hasil Pembelajaran

Pelajar siswazah akan memenuhi kriteria prestasi pelajar berikut:

MFA Tesis Projek

Pelajar akan mengandung dan melengkapkan tesis MFA asal yang mewakili tahap yang sederhana dalam pencapaian dalam bidang penciptaan muzik atau reka bentuk bunyi untuk media visual.

Komposisi Muzik

 • Kemajuan pemahaman mengenai bahasa muzik: harmoni, melodi dan irama.
 • Mengatur dan menyusun muzik pada tahap profesional
 • Tulis atau mengubah muzik untuk persekitaran visual yang berbeza (seperti filem, televisyen, animasi, permainan, multimedia dan iklan) di peringkat profesional

Soundtrack secara Media Visual

Buat muzik atau bunyi yang menyokong atau dapat meningkatkan kesan emosi imej visual (atau bahan visual).

Kemahiran Pengeluaran dan Pengetahuan Teknikal

Menunjukkan kemahiran peringkat pakar dengan perisian yang berkaitan dengan teknik pengeluaran muzik kontemporari.

Kesediaan Profesional

Berfikir secara kritis dan menunjukkan fleksibiliti dalam mewujudkan atau muzik editing untuk keperluan pelanggan. Bekerjasama secara berkesan dengan pasukan kreatif dalam projek tertentu, seperti filem, rancangan televisyen, animasi, permainan, projek multimedia, atau komersial.

Lawati www.academyart.edu untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jumlah kos, pelajar median hutang pinjaman, pekerjaan yang berpotensi dan maklumat lain. Bertauliah Ahli WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B.ARCH *, M. arch), CTC (California Guru Kelayakan). program ijazah Pemangku kini tidak menawarkan kursus dalam talian. ** B.ARCH kini dalam status pencalonan.

Semua pelajar antarabangsa akan memerlukan VISA untuk memasuki permohonan OPT Amerika Syarikat dan untuk melanjutkan penginapan mereka selepas tamat pengajian. Memilih program STEM diluluskan membolehkan untuk manfaat dapat memohon lanjutan 24 bulan Pilihan Latihan Praktikal (OPT) boleh menginap dengan bekerja di negara ini selepas tamat pengajian.

Jurusan Academy berikut layak ke 24 bulan STEM Extension: Advanced Architectural Design; Mengiklankan; Advertising & Branded Media Teknologi; Animasi & Visual Kesan; Architecture; Reka bentuk seni bina; Pendidikan Seni; Communications & Media Technologies; Pembangunan permainan; Permainan Programming; Reka bentuk grafik; Graphic Design & Media Digital; Design Industrial; Interior Architecture & Design; New Media & Web Design. Untuk maklumat lanjut mengenai program STEM diluluskan, bagaimana untuk memohon, dan soalan yang lebih umum tentang belajar sebagai seorang pelajar antarabangsa di Akademi Seni Universiti, lawati halaman Soalan Lazim kami di sini. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kadar tamat pengajian kami, hutang pelajar rata yang menyelesaikan program dan maklumat penting lain, sila layari laman web kami di, Http://www.academyart.edu/disclosures

Dengan menghantar borang ini, saya MEMBERIKAN KEBENARAN KE AKADEMI SENI UNIVERSITI MENERIMA AUTODIALED DAN / ATAU PANGGILAN TELEMARKETING pra-rakaman, DAN MESEJ TEKS, DARIPADA ATAU BAGI PIHAK ACADEMY OF ART UNIVERSITI DI NOMBOR TELEFON (S) DISEDIAKAN DI SINI. Saya MEMAHAMI BAHAWA KEBENARAN SAYA BUKAN SYARAT MY PERKHIDMATAN PENERIMAAN DARIPADA ACADEMY OF ART UNIVERSITY. SEMUA PANGGILAN BOLEH DIRAKAMKAN UNTUK JAMINAN KUALITI.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini August 2, 2017
Tempoh & Harga
This course is
Online
Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
982 USD
seunit - 3 unit setiap kelas.
Locations
Amerika Syarikat - San Francisco, California
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - San Francisco, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat