Ijazah Sarjana dalam Pengajaran dan Perolehan Bahasa Inggeris dalam Konteks Berbilang bahasa (MELACOM)

Umum

Penerangan Program

Objektif gelar sarjana ini adalah untuk menyediakan masyarakat dengan alat yang diperlukan untuk memfasilitasi pengajaran bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris (CLIL) yang berkesan dan berkualiti supaya pembelajaran bahasa Inggeris dari peringkat pendidikan bayi ke sarjana muda mempunyai hasil yang memuaskan dan tahap multilingualisme (dua atau tiga bahasa) yang diingini.

Ijazah sarjana yang diselaraskan dari Universitat Jaume I di mana fakulti prestij yang diiktiraf dari universiti Amerika, Eropah dan Sepanyol yang lain berkolaborasi.

Dengan mengakses ijazah sarjana, perlu memiliki tahap B2 MECR yang diakreditasi. Dengan lulus sarjana MELACOM, Sijil Latihan untuk Pengajaran Bahasa Asing (Bahasa Inggeris) diperoleh secara automatik.

  • Penyelarasan: Victoria Codina Espurz dan Patricia Salazar Campillo. Jabatan Pengajian Bahasa Inggeris. UJI.
  • Bilangan kredit: 60 kredit ECTS
  • Tempoh: satu tahun akademik (Oktober 2017 / September 2018)
  • Modality: jarak / bersemuka (Oktober 2017 / Mei 2018)
  • Bahasa pengajaran: Bahasa Inggeris
  • Harga: penerbitan tertunda (2016: € 46.20 / kredit)
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition i ... Baca lebih lanjut

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition in education inherited from the Teacher Training studies at the old University College of Castelló (Col·legi Universitari de Castelló, CUC), which dated from 1969. Baca Ringkas
Castellón de la Plana