Ijazah Sarjana Teknologi Maklumat

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Bagaimanakah ijazah IT dari Virginia Tech mengembangkan masa depan anda?


Sejak penubuhannya sebagai kolej geran tanah pada 1872, Institut Politeknik Virginia dan Universiti Negeri, yang dikenali sebagai Virginia Tech, telah berkembang menjadi universiti terbesar di Virginia. Dengan kira-kira 200 program sarjana dan $ 148 juta dalam projek penyelidikan setiap tahun, Virginia Tech adalah institusi penyelidikan terkemuka di negeri ini. Lawati Virginia Tech Overview untuk maklumat tambahan.

Program VTMIT adalah gelaran bersama antara Kolej Kejuruteraan dan Kolej Perniagaan Pamplin, yang kedua-duanya memegang kedudukan nasional yang secara konsisten menempatkan Virginia Tech di kalangan lima puluh universiti teratas di seluruh negara dalam perniagaan dan kejuruteraan. Ijazah dalam Teknologi Maklumat dari Virginia Tech terkenal dan sangat dihormati di kalangan majikan dan profesional IT di seluruh dunia.

Bagaimanakah kursus dan fakulti Virginia Tech membina kepakaran anda?

Kursus program Teknologi Maklumat Virginia Tech diajarkan oleh fakulti yang sangat dihormati, terkenal dengan kepakaran mereka dalam bidang ini. Kerja kursus dikemas kini secara berterusan, mencerminkan trend canggih dalam industri.

Penghantaran: Semua keperluan program VTMIT boleh diselesaikan dalam talian. Pelajar belajar dan berinteraksi melalui dokumen dalam talian, kuliah yang disusun, buku teks, dan pelbagai alat komunikasi dalam talian. Terokai Bilik Darjah Dalam Talian untuk maklumat lanjut. Kursus mempunyai jadual tetap dan pelajar mesti bersedia untuk hadir (dalam talian) untuk perbincangan dan untuk memenuhi tarikh akhir yang dijadualkan untuk projek, peperiksaan dan tugasan.


Jadual: Pelajar VTMIT biasanya melengkapkan sepuluh kursus dalam masa kurang dari tiga tahun. Bersama dengan ijazah Sarjana, sijil individu boleh diberikan untuk menyelesaikan modul. Program VTMIT direka untuk profesional yang bekerja, sebagai pelajar sambilan, biasanya mendaftar dalam satu atau dua kursus setiap semester. Pelajar boleh mengambil kursus dalam Kejatuhan (15 tahun), Musim Bunga (15 minggu), dan Musim Panas (12 minggu). Rujuk kepada kalendar akademik.


Keperluan Kredit: Pelajar mesti menyelesaikan minimum 30 jam kredit untuk mendapatkan Ijazah Sarjana (sepuluh kursus): semua empat kursus asas (3 kr setiap) dan enam kursus modul (3 kr setiap). Dua kursus dalam tiga modul berasingan mesti diselesaikan untuk memenuhi keperluan ijazah. Rujuk Rancangan Kajian untuk maklumat lanjut.

Bagaimana anda boleh memulakan pengajian di Virginia Tech?

Jika anda sudah bersedia untuk memulakan perjalanan anda, kami bersedia untuk anda! Semua yang anda perlukan untuk memulakan adalah di sini, jadi jangan berlengah-lengah. Hanya ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan di bawah dan anda akan dalam perjalanan ke masa depan yang cerah dalam bidang IT.

Syarat Kemasukan

Kemasukan ke program sarjana Teknologi Maklumat di Virginia Graduate School memerlukan pemohon memenuhi standard minimum berikut:

  • Ijazah Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda dari kolej atau universiti yang diiktiraf.
  • Purata titik gred minimum 3.0 dari 4.0 dalam 60 jam kerja kursus terakhir yang ditunjukkan pada transkrip pemohon.
  • Potensi untuk berjaya mengejar dan melengkapkan program ijazah VTMIT seperti yang dibuktikan oleh permohonan itu, surat pilihan cadangan, dan / atau bahan lain yang dikemukakan dengan permohonan seperti vitae profesional atau resumé
  • Pengalaman kerja di Teknologi Maklumat.
  • Kemahiran menggunakan bahasa pengaturcaraan komputer Java, seperti yang dibuktikan dengan kerja kursus sebelumnya.
  • Modul kejuruteraan (Rangkaian, Sistem Komunikasi dan Kejuruteraan Komputer) memerlukan prasyarat matematik dan kejuruteraan elektrik yang lebih lanjut.

Pelajar yang memenuhi piawaian ini biasanya akan dimasukkan sebagai pelajar biasa. Pelajar yang mempunyai nilai purata gred rendah atau tidak mempunyai latar belakang pengaturcaraan yang mencukupi dapat diterima sebagai pelajar sementara.


Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Baca lebih lanjut

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Baca Ringkas
Blacksburg , Abingdon + 1 Lagi Kurang