Ijazah Sarjana Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi

Umum

Penerangan Program

Master termasuk lawatan dan lawatan pendidikan ke institusi politik seperti Palacio de la Moncloa (selalu tertakluk kepada ketersediaan agenda Kompleks dalam tempoh tahun akademik).

Sarjana dalam Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi Universidad Católica de Valencia adalah satu-satunya gelar sarjana rasmi dalam kepakarannya dalam Komuniti Valencia dan menawarkan latihan canggih kepada orang-orang yang memegang atau bercita-cita untuk mempunyai tanggungjawab pengurusan dan kerajaan dalam keadaan sosial yang berbeza dan masyarakat awam.

Dari pendekatan humanistik dan interdisipliner, bersama dengan asas saintifik dan teknologi yang mantap, ijazah sarjana ini merangkumi jaminan mutu yang menyeluruh mengenai defisit tawaran formatif yang kini wujud dalam dimensi asas dan universal kepimpinan, kepimpinan dan kerajaan dari segi politik yang berbeza, dengan tujuan untuk mendidik untuk memperoleh bukan sahaja kecekapan teknikal tetapi juga penglihatan, kebijaksanaan dan kebiasaan untuk mendasarkan.

objektif

Memahami dengan cara interdisipliner tindakan politik interaksi dengan komunikasi dan pemasaran dalam konteks kerajaan dan pemilihan.

Menganalisis senario konflik utama yang perlu dihadapi oleh pemimpin-pemimpin institusi politik.

Memohon secara praktikal pengetahuan yang diperoleh, melalui analisis dan penyelesaian kes-kes.

Memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menyiasat Sains Politik dan Komunikasi Politik dan Institusi.

Membangunkan komunikasi dan kemahiran komunikasi saintifik dalam bidang Sains Politik.

ditujukan kepada

Lulusan universiti yang berminat dalam komunikasi institusi dan pemasaran politik, serta pengurusan, arahan dan kepimpinan dasar awam.

Kakitangan pengajar

  • Dr. Ginés Marco Perles (Pengarah Master dan Dekan Fakulti Falsafah UCV)
  • D. Fran Carrillo (pengarah La Fábrica de specursos),
  • Dr. D. Salvador Enguix (doktor dalam komunikasi dan perwakilan La Vanguardia dalam CV),
  • Encik Antonio de No (pengarah komunikasi Air Nostrum)
  • Dra Dña Pilar García Lombardía (pensyarah Sekolah IESE Bussines)
  • Dr. Carlos María Moreno (PhD dalam falsafah dari U. Ramón Llull)

Orang yang bercita-cita untuk mempunyai tanggungjawab pengurusan dalam institusi politik masyarakat yang berbeza pergi, hampir tanpa pengecualian, kepada program yang menyediakan latihan dalam teknik dan arahan organisasi. Tetapi tidak mudah dicari, antara kursus dan program yang ditawarkan secara kerap, yang mempunyai pendekatan yang sangat humanistik dan interdisipliner, bersama dengan asas pepejal saintifik dan falsafah.

Terdapat kekurangan latihan mengenai dimensi asas dan universal arah dan pemerintahan dari pelbagai keadaan politik masyarakat. Adalah perlu untuk mendidik visi, kehebatan dan tabiat asas.

Ijazah Sarjana dalam Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi Universidad Católica de Valencia bertujuan untuk orang yang berminat dalam pengurusan institusi politik, yang ingin memperoleh latihan yang kukuh untuk kerajaan dalam mana-mana jenis organisasi sosial, dan mereka yang telah mencapai keyakinan komunikasi itu tidak lagi menjadi alat aksesori untuk menjadi unsur strategik magnitud pertama dalam institusi politik. Ia amat bermanfaat untuk graduan dan graduan Undang-undang, Ekonomi, Pengurusan Perniagaan, Sains Politik, Sosiologi, Kewartawanan, Komunikasi Audiovisual, Falsafah, Antropologi Sosial dan Kebudayaan, dan lain-lain.

Profil kemasukan

Untuk mencapai matlamat terbaik antara objektif Master ini dan pencapaian maksimum sosialisasi di kalangan pelajar yang mengambilnya, profil graduan / berlesen yang mengakses kajian Master ini mesti memenuhi ciri-ciri berikut:

  • Mempunyai ijazah yang membawa anda lebih dekat dengan keperluan pengurusan politik dan komunikasi institusi (Sains Politik dan Pentadbiran, Sosiologi, Falsafah, Undang-Undang, Ekonomi, Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan, Kewartawanan, Komunikasi Audiovisual, Philology, dll).
  • Bahawa sijil provokasi diperolehi sebaik-baiknya dalam tempoh lima tahun yang lalu.
  • Bahawa prestasi akademik yang tinggi diakreditasi.
  • Bahawa dalam wawancara peribadi dengan Direktur Sarjana juga diakreditasi: a) Keupayaan kerja, usaha dan dedikasinya. b) Kemampuan untuk berdialog dan kerja berpasukan. c) Kepentingan dalam dunia komunikasi dan komunikasi politik. d) Komitmen kepada rejim dedikasi yang memerlukan susulan pengajian Guru.

peluang kerjaya

Master dalam Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi membuka pintu kepada perkembangan profesional anda dan khusus dalam bidang komunikasi, pengurusan, kepemimpinan dan pemasaran awam, yang digunakan baik untuk konteks institusi (Pentadbiran Awam, Pertubuhan Bukan Kerajaan, Persatuan, dll. ), sebagai pemilihan politik (parti politik, kempen pilihan raya, dan lain-lain).

Akses dan kemasukan

Kriteria Akses

Seperti yang ditubuhkan di Dekri Diraja 1393/2007, 29 Oktober, yang menubuhkan organisasi pendidikan universiti rasmi (diubahsuai oleh Dekri Diraja 861/2010, 2 Julai).

Lihat keperluan akses untuk ijazah Sarjana.

Kriteria Kemasukan

Ijazah Sarjana Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi.

Tiada kriteria tertentu, kemasukan ke Master dilakukan dengan memenuhi kriteria akses dan mengikuti urutan tempahan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Catholic University of Valencia "San Vicente Mártir" is dedicated to the cause of truth by serving the dignity of the person and the cause of the Church. The work developed in this University is b ... Baca lebih lanjut

The Catholic University of Valencia "San Vicente Mártir" is dedicated to the cause of truth by serving the dignity of the person and the cause of the Church. The work developed in this University is based on the intimate conviction that knowledge and reason are faithful servants of the faith. Baca Ringkas