Ijazah Lanjutan Dalam Pemasaran Fesyen Dan Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Lanjutan Dalam Pemasaran Fesyen Dan Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WHY?

tahun kejayaan demi tahun dalam FDI, jawatan ini mencadangkan perspektif yang berbeza untuk senario yang berbeza fesyen dan menggalakkan pengalaman pembelajaran yang menjurus kepada pasaran, dengan kelas dan kuliah oleh profesional industri terkemuka dan ahli akademik.

UNTUK SIAPA?

profesional yang berminat untuk melanjutkan kerjaya mereka atau usahawan langsung atau berpotensi untuk Komunikasi pengurusan kawasan dan Pemasaran Fesyen, menilai potensi dan sudah dekat profil anda profesional yang paling penting.

BAGAIMANA?

Program ini mempunyai disiplin Marketing Gunaan dengan Fashion, Lifestyle & Trend, Branding, Fashion Image Design Management, Digital Komunikasi, Pengurusan Saluran, Pemasaran Strategik Perniagaan Global, Design Pemikiran dan Pelan Perniagaan dan lain-lain

KURSUS

Diploma Lepasan Ijazah dalam fesyen Pemasaran dan Komunikasi mencadangkan analisis yang berbeza dan perspektif mengenai pelbagai senario fesyen, dan menggalakkan pengalaman pembelajaran yang menjurus kepada pasaran, dengan kelas dan kuliah oleh profesional industri terkemuka dan ahli akademik.

Program ini mempunyai disiplin Marketing Gunaan dengan Fashion, Lifestyle & Trend, Branding, Image Fesyen, Design & Creative Management, Komunikasi Digital untuk Fesyen, Pengurusan Saluran, Pemasaran Strategik, Global Perniagaan, Reka Bentuk Pemikiran dan Pelan Perniagaan, antara lain.

Kandungan ini menyediakan alat untuk profesional yang disediakan untuk mereka bentuk, merancang, mengurus dan melaksanakan pelan pemasaran dan komunikasi dalam fesyen atau syarikat-syarikat yang berkaitan dengan sektor ini. Pada akhir kursus ini, projek yang akan dibangunkan di sepanjang segmen syarikat, projek Ideas Workshop pernah dilakukan sempena rakan-rakan seperti Benetton (2012), Marcyn (2014), Hope (2014), Sea Cia (2015) , Quiksilver (2016).

PENGHANTARAN

Diploma Lepasan Ijazah dalam fesyen Pemasaran dan Komunikasi daripada Istituto Europeo di Design - IED São Paulo menawarkan latihan dalam pengurusan pemasaran dan komunikasi khusus untuk perniagaan fesyen.

Kepimpinan, wawasan strategik dan kreativiti adalah kunci kejayaan dalam pasaran yang sangat kompetitif ini. Program ini menggalakkan pembinaan pengetahuan melalui pertukaran pengalaman dan rangkaian antara pelajar, guru dan profesional dijemput. Menggalakkan kepimpinan dan keusahawanan, membentangkan tanggapan perancangan strategik, menggalakkan kreativiti dan mendalami pengetahuan dalam pemasaran dan komunikasi.

Kursus ini memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran dan kebolehan, dan bidang pelajar alat untuk digunakan dalam usaha untuk menghargai potensi setiap pelajar dan pada masa yang sama, membawanya profil profesional yang paling bernilai untuk industri fesyen.

Pembentukan kelas dan permulaan kursus bergantung kepada kuorum minimum (mengikut budi bicara kolej), untuk memastikan pengalaman yang terbaik untuk semua peserta.

MATA PELAJARAN

 • Marketing Digunakan untuk 36h fesyen
 • Lifestyle & Trend 36h
 • Pengurusan Jenama: 36h Penjenamaan
 • Design & 36h Pengurusan Creative
 • Strategi komunikasi untuk 36h fesyen
 • Komunikasi digital untuk 36h fesyen
 • 36h Pemasaran Strategik
 • 36h Channel Management
 • Design Thinking & Perniagaan Model 42h
 • Seminar dan 30h Mentor
 • TCC 40h
This school offers programs in:
 • Portuguese (Brazil)


Tarikh Akhir Kemaskini August 27, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mac. 2019
Duration
Tempoh
18 
Sepenuh masa
Price
Harga
38,700 BRL
Locations
Brazil - São Paulo, State of São Paulo
Tarikh mula : Mac. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mac. 2019
Brazil - São Paulo, State of São Paulo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat