IJAZAH SARJANA DALAM TEKNOLOGI MAKLUMAT

Umum

Penerangan Program

Program MS 37 kredit dalam Teknologi Maklumat bertujuan untuk mempersiapkan pelajar yang mungkin mempunyai sedikit pengalaman sarjana dalam CS atau IT untuk kerjaya yang berjaya di lapangan di AS dan di luar negara.

Bersama dengan kurikulum teras yang ketat, pelajar mempunyai pilihan untuk mengikuti salah satu daripada dua landasan pengajian, pengurusan atau pengkomputeran. Kedua-dua trek dibezakan dari program IT lain dalam beberapa cara, termasuk:

  • Pendekatan yang sangat diaplikasikan, dengan penekanan pada pembelajaran langsung;
  • Keperluan pengalaman batu penjuru, yang dirancang berdasarkan tujuan akademik dan profesional individu pelajar;
  • Penggabungan teknologi baru ke dalam semua pekerjaan kursus;
  • Penekanan pada pendekatan kolaboratif dan kerja berpasukan;
  • Pembangunan kemahiran dalam kepemimpinan teknologi;
  • Pengkhususan yang lebih mendalam dalam pengurusan atau pengkomputeran;
  • Kursus pilihan untuk pengurusan menjejaki pelajar dari program berasaskan profesional lain, termasuk Komunikasi dan Perdagangan Antarabangsa dan Dasar.
Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Valparaiso University is a selective, independent Lutheran institution in Valparaiso, Indiana, an hour’s drive from Chicago. Founded in 1859, Valpo offers a thorough grounding in the liberal arts as w ... Baca lebih lanjut

Valparaiso University is a selective, independent Lutheran institution in Valparaiso, Indiana, an hour’s drive from Chicago. Founded in 1859, Valpo offers a thorough grounding in the liberal arts as well as professional training and graduate study, helping students find their own paths to lifelong personal, spiritual, and professional growth. Baca Ringkas