IJAZAH PERNIAGAAN ANTARABANGSA MIB

Umum

Penerangan Program

Dunia semakin kecil. Berkat internet dan teknologi baru yang muncul, pasaran global dapat dicapai oleh hampir setiap pengguna dan setiap perniagaan.

Itulah sebabnya Master dalam Perniagaan Antarabangsa dari UST sangat penting untuk masa depan anda. Dengan pelajar dari lebih dari 35 negeri AS yang berbeza dan lebih dari 50 negara, UST menawarkan program yang direka untuk memperluas pengetahuan anda tentang perdagangan dan budaya antarabangsa dari seluruh dunia.

Hampir 5,000 syarikat kawasan Houston terlibat dalam perdagangan global, menurut Perkongsian Greater Houston.

Dengan lokasi utama UST di Houston, bandar yang paling pelbagai etnik di Amerika, anda akan dapat dihubungkan dengan pelbagai syarikat terkemuka.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of St. Thomas (UST) is Houston's Catholic University, committed to the religious, ethical and intellectual traditions of Catholic higher education. For more than 70 years, we've been gr ... Baca lebih lanjut

The University of St. Thomas (UST) is Houston's Catholic University, committed to the religious, ethical and intellectual traditions of Catholic higher education. For more than 70 years, we've been graduating students like you into successful careers in medicine, education, business, public administration and more – throughout Houston and across the globe. Our student body reflects the rich diversity of the city itself. We welcome undergraduate and graduate students of all faiths and of no faith. Baca Ringkas