Baca keterangan rasmi

Pilihan darjah ganda di PFH menawarkan anda peluang untuk belajar di dua negara yang berbeza, memperoleh dua pandangan yang berbeza dan memperoleh dua darjah. Mempunyai ijazah dari dua institusi yang lama dan dua negara adalah rangsangan kerjaya yang besar - bukan sahaja, jika anda ingin bekerja di Jerman, Perancis, UK, AS atau Australia, di mana universiti rakan kongsi kami terletak. Program pembelajaran antarabangsa seperti ini menunjukkan dedikasi anda kepada semua majikan yang mungkin untuk kerjaya antarabangsa.

Fakta Utama

Bergantung pada lokasi yang anda mahu untuk pergi tempoh dan kos berbeza-beza (juga bergantung kepada kadar pertukaran)

  • Iona College New York, AS: 20 bulan, 45,000 €
  • Kolej Regent, London, UK: 24 bulan, 32,000 €
  • KEDGE Business School, Bordeaux, Perancis: 20 bulan, 18,420 €
  • Bond University, Gold Coast, Australia: 19 bulan, 37,000 €

Di samping langkah anda ke arah kerjaya antarabangsa, anda juga boleh memilih untuk belajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris atau mengambil bahagian dalam bahasa Jerman dan / atau Perancis, bergantung pada lokasi yang anda pilih.

Program ini bermula pada Oktober 2019.

Pilih dari New York - AS, London - UK, Bordeaux - Perancis, atau Gold Coast - Australia

Spesifik setiap lokasi:

PFH, Göttingen, Jerman112454_pfh_logo.jpg

Di Göttingen, anda boleh mengambil kelas pengurusan am dalam bahasa Inggeris atau Jerman dan mengkhusus dalam bidang berikut: Pengurusan Industri, Pelancongan dan Pengurusan Perjalanan, Pengurusan Jualan, Pemasaran Antarabangsa, E-Perniagaan, Pengurusan Kewangan Korporat Pada akhir program, anda akan menerima Master dalam Pengurusan Am ditambah tahap dari salah satu rakan kongsi kami.

Iona College, New York, Amerika Syarikat112455_iona_logo.png

  • Kolej Iona terletak 15 batu di utara Manhattan dan ijazah keduanya membawa kepada MBA dari Iona dan ijazah MSc dari PFH. Iona menawarkan pengkhususan berikut: Pengurusan Kewangan, Pengurusan Penjagaan Kesihatan, Pengurusan, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran, Perakaunan Awam, atau Sistem Informasi.

Universiti Regent, London, United Kingdom112456_regents_logo.jpg

  • Universiti Regent terletak di tengah-tengah di London di Regent's Park dan menawarkan spesialisasi berikut: Analisa Perniagaan, Kejurulatihan, Proses Kreatif, Ekonomi Berkembang Industri, Keusahawanan dan Inovasi, Perniagaan Keluarga, Perniagaan Antarabangsa dan Dasar Ekonomi, Perundingan Antarabangsa, Ekuiti Persendirian dan Modal Teroka , Seminar Pemasaran Transnasional.

KEDGE Business School, Bordeaux, Perancis112457_kedge_logo.png

  • KEDGE bukan sahaja sebuah sekolah perniagaan tetapi juga Perancis Grand Grands, yang memberikan anda tahap yang sangat berharga, manakala anda boleh melakukan bahagian di Perancis atau semuanya dalam bahasa Inggeris bergantung kepada pengkhususan pilihan: Pembelian

Bond University, Gold Coast, Australia112458_bond_logo.jpg

  • Terletak di salah satu tempat panas di Australia di Gold Coast, Bond University menawarkan bersama-sama dengan PFH satu ijazah sarjana dalam pengurusan dengan pengkhususan berikut: Pelaburan, Pasaran Modal, Penyelidikan Pasaran, Analisis dan Aplikasi, Produk Derivatif, Pelaburan Peribadi, Kewangan Korporat, Pengurusan Kewangan Antarabangsa, Analisis Pelanggan, Perdagangan Antarabangsa, Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa, atau Kajian Serantau.
Program diajar dalam:
English
PFH Private University of Applied Sciences

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh PFH Private University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini March 24, 2019
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
19 - 24 
Sepenuh masa
Price
18,420 EUR
- Sekolah Perniagaan KEDGE, Bordeaux, Perancis: 20 bulan; ~ 32,000 € - Kolej Regent, London, UK: 24 bulan; ~ 45,000 EUR - Iona College New York, US: 20 bulan; ~ 37,000 EUR - Bond University, Gold Coast, Australia: 19 bulan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date