dalam reka bentuk grafik gerakan induk 's

Umum

Penerangan Program

Master 's in Motion Graphics Design

The Master 's in Motion Graphics Design 60 ECTS diperolehi dengan melengkapkan dua ijazah lanjutan 30 ECTS setiap satu. Ini ijazah lanjutan boleh dilakukan sama ada dalam satu tahun akademik atau pada tahun-tahun yang berbeza. Selain itu, semua ijazah lanjutan yang menjadi sebahagian daripada tuan boleh dilakukan secara bebas.

PEMBENTANGAN

Dari kredit perintis Saul Bass dan pengalaman visual Norman McLaren kepada ciptaan moden Michel Gondry dan Danny Yount, grafik hari ini dalam gerakan telah menemui satu ruang audiovisual baru - filem, televisyen, internet ...- cabaran dan peluang baru. Pengenalan dan pembungkusan untuk TV, Siri dan Movie tajuk, klip video, unjuran video, pengiklanan, unsur-unsur korporat pandang dengar, sokongan latihan audiovisual ..., ruang kerja dalam pengembangan untuk designer audiovisual baru.Suasana di mana alat-alat yang profesional, di samping cekap menguruskan dan sumber, perlu pengetahuan media dan kecekapan dalam bahasa dan audiovisual sumber, untuk berjaya menyambung dengan penonton / pengguna abad ke-21.

AM MATLAMAT LATIHAN YANG

Untuk melibatkan pereka bentuk dalam proses refleksi dan percubaan sekitar grafik animasi dan projek penciptaan audiovisual, memberikan pengetahuan yang mendalam mengenai penyuntingan digital dan alat-alat yang bukan sahaja perlu menjadi penyelesaian segera kepada masalah-masalah asas pengeluaran kreatif tetapi juga membantu mengarang dan menyokong pereka kerana dia bekerja dalam dunia idea.

SILIBUS

Kursus siswazah dianjurkan dalam 4 modul dan selesai semasa penyerahan dalam Projek Akhir.
  • Modul I - Technologies (Selepas Kesan dan Final Cut)
  • Modul II - Bengkel
  • Modul III - Projek
  • Modul IV - Budaya Audiovisual

LEMBARAN FAKTA

Edit: 11th Edition Kelayakan: Ijazah Siswazah dalam Gerakan Design diiktiraf oleh Universidad de Vic-UCC. Pelajar yang tidak mempunyai ijazah universiti akan menerima Universiti Pengajian Lanjutan Diploma Kredit:. 30 ECTS tempoh Sekolah: Dari 7 Oktober 2015 hingga Jun 2016. Final Project Penyampaian Jun 2016 Waktu Perjalanan: Bahasa On-site:: Isnin dan Rabu dari 19h untuk 22h Mod Sepanyol 'harga s: 3480 € Master ' Siswazah harga s: 6600 € Akses: Graduan. Ijazah sarjana muda dalam Seni Halus dan Reka Bentuk, dan orang-orang yang berkaitan dengan kategori profesional berikut: reka bentuk dalaman, reka bentuk grafik, reka bentuk perindustrian dan seni digunakan untuk pakaian. Profesional daripada sektor tanpa latihan yang tertentu tetapi yang dapat menunjukkan kepakaran profesional.Pemohon akan menjalani proses pemilihan untuk penerimaan pada kursus Pemerhatian:. Kursus Bahasa Sepanyol intensif untuk pelajar asing bersedia untuk memohon kepada ijazah Sarjana (kursus pilihan). Dari 10 September hingga Oktober, 2; dari hari Isnin hingga Jumaat (4h / hari) - 395 €.
Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Baca lebih lanjut

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Baca Ringkas