EFMD Equis Accredited

Sarjana Pengurusan Antarabangsa (Bahasa Inggeris)

Untuk maklumat lengkap dan up-to-tarikh mengenai program ini, lihat laman web Master dalam Pengurusan Antarabangsa / CEMS .

Master dalam Pengurusan Antarabangsa adalah program utama Fakulti Pentadbiran Perniagaan EQUIS; program ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, pelaksanaannya dilaksanakan dalam rangka kerja program Master International CEMS MIM (Master's Degree in International Management). Sebagai sebahagian daripada disiplin ini, terdapat satu kajian semester yang tetap dijalankan di universiti rakan CEMS di luar negara dan magang di luar negara.

Program Pengurusan Antarabangsa, dengan program CEMS MIM yang tertanam, mengambil pelajar pengurusan terbaik yang mempunyai rekod prestasi akademik yang sangat baik dan berpotensi untuk memegang peranan pengurusan kanan antarabangsa.

Penyelesaian program Master ini berjaya membolehkan graduan mempunyai pendedahan yang unik kepada dunia perniagaan sambil membangun kemahiran interpersonal dan kepimpinan yang kukuh, oleh itu meningkatkan prospek mereka dalam bidang perniagaan antarabangsa dan pasaran yang berkaitan.

Satu program hanya sebanding dengan para peserta. Ini bermakna bahawa adalah penting untuk memilih pelajar yang tepat untuk menjamin kejayaan program dalam jangka panjang. Ia sama pentingnya untuk mengakui hanya pemohon yang menawarkan kebarangkalian tertinggi untuk berjaya menyelesaikannya. Oleh itu juri pemilihan bertanggungjawab untuk memilih pelajar yang:

  • Telah mencapai keputusan akademik yang sangat baik
  • Mempunyai kecekapan interpersonal yang kuat
  • Berfokus pada persekitaran perniagaan antarabangsa
  • Adakah pemula sendiri berorientasikan prestasi


Permohonan

Bersama dengan borang permohonan mereka, pelajar akan membayar 50 EUR yang perlu dibayar kepada akaun bank seperti yang ditunjukkan dalam sistem pangkalan data InSIS semasa memohon.

Prosedur kemasukan terdiri daripada 2 pengambilan. Tarikh akhir pengambilan pertama pada 28 Februari 2019 , pelajar terpilih akan lulus pusat penilaian. Pengambilan ke - 2 adalah tertakluk kepada tempat yang tersedia, tarikh akhir pada 30 April, 2019 , selain itu, GMAT (atau GRE) diperlukan, pelajar terpilih akan lulus Skype untuk menamatkan temubual kes. Maksimum 55 pelajar boleh diterima (pengambilan ke-2). Mengambil pelajar dari pengambilan 1st dan 2 kursus permulaan pengambilan pada masa yang sama (tidak ada dua kursus yang berbeza bermula bergantung kepada urutan pengambilan).

Maklumat lanjut mengenai Cara Memohon y.


Yuran kelas tambahan

Yuran pengajian setiap semester berjumlah 1900 EUR.

Biasiswa

Pelajar memperoleh biasiswa Erasmus, atau sokongan kewangan dari dana biasiswa untuk semester mereka di luar negara, dalam jumlah 1 000-2 200 EUR (sekitar 28 000-60 000 CZK). Di samping itu, pelajar boleh memohon sokongan kewangan bagi latihan mereka di luar negara, dalam jumlah 750-1 500 EUR (sekitar 20 000-40 000 CZK).

Untuk maklumat lengkap dan up-to-tarikh mengenai program ini, lihat laman web Master dalam Pengurusan Antarabangsa / CEMS .

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Economics Prague - Faculty of Business Administration »

Tarikh Akhir Kemaskini April 7, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
1,900 EUR
setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
End Date
Jun 30, 2021
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Jun 30, 2021

Kathrin: Why did I choose CEMS?

Ekaterina: Why did I choose CEMS?

CEMS MIM Master's Program at the University of Economics, Prague

20 Years of CEMS at VŠE

Day of a Student at VŠE