Biologi (bs / ms) ijazah gabungan

The College At Brockport State University Of New York

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Biologi (bs / ms) ijazah gabungan

The College At Brockport State University Of New York

Program sarjana gabungan ini membolehkan pelajar melengkapkan Sarjana Muda dan Sarjana dalam Biologi dengan cara yang pantas, dalam masa lima tahun. Apabila jurusan Biologi Brockport berkelayakan dimasukkan ke dalam program sarjana gabungan ini, mereka mungkin mengambil masa 12 kredit kursus siswazah dalam Biologi, semua pada kadar tuisyen sarjana. Kredit ini mungkin terpakai untuk keperluan ijazah sarjana muda dan siswazah secara serentak. Setelah menamatkan semua syarat ijazah sarjana muda dan menamatkan pengajian dalam bidang akademik yang baik dalam program sarjana gabungan, para pelajar menuruti langsung ke program Master of Science dalam Biologi.

Apa yang anda akan belajar

Program gabungan BS / MS kami memberi anda kemahiran dalam bidang yang terdiri daripada biologi molekul, genetik, mikrobiologi, fisiologi dan banyak lagi. Anda akan belajar dan mempunyai peluang untuk mengajar dengan baik dengan bantuan pengajaran dan penyelidikan kami. Anda akan mempunyai dua darjah hanya dalam tempoh 5 tahun, memberikan anda satu peringkat pada rancangan masa depan anda.

Kurikulum

Memperoleh pengalaman praktikal dan ijazah. Anda akan belajar di bilik darjah dan makmal dan akan didedahkan kepada pelbagai topik. Anda akan meneruskan tesis asal dan bekerjasama dengan fakulti kami untuk membangunkannya.
Ijazah sarjana dan sarjana gabungan ini memberikan anda keupayaan untuk mengambil kelas siswazah pada kos siswazah. Dengan cara ini, anda boleh mendapat kedua-dua darjah dalam tempoh lima tahun - nilai hebat.

Syarat Kemasukan

Kemasukan ke program sarjana gabungan yang sangat selektif ini dihadkan kepada pelajar Brockport Biology yang:

  • adalah pada semester pertama tahun junior mereka
  • telah menyelesaikan sekurang-kurangnya 30 kredit di Brockport (pelajar pemindahan juga memerlukan 18 kredit dari kursus yang berjumlah BIO 300-499)
  • mempunyai GPA Brockport kumulatif sekurang-kurangnya 3.25
  • mempunyai IPK Brockport sekurang-kurangnya 3.25 dalam semua kursus sains dan matematik

Pelajar yang berkelayakan yang berminat dalam program ijazah gabungan ini harus berbincang dengan penasihat fakulti lepasan atau penyelaras lepasan sebelum menyerahkan permohonan dalam talian.

Tarikh akhir: 1 November tahun junior pelajar

Peluang Penyelidikan

Menyumbang kepada pemahaman proses kehidupan semasa anda mempersiapkan diri untuk kerjaya. Penyelidikan yang dipimpin oleh fakulti adalah satu peluang yang baik untuk menerapkan pengajian anda dan menumpukan matlamat profesional anda.
Kami menyelesaikan misteri setiap hari - dalam pertumbuhan sel kanser, ungkapan gen, kimia otak, fisiologi organ, dan banyak lagi. Anda akan membantu menemui penemuan terobosan, dan mungkin dapat diterbitkan ketika melakukannya.

Kerjaya Outlook

Ijazah sarjana biologi menyediakan pelajar untuk mengejar Ph.D. atau pengamal penjagaan kesihatan (MD, DO, DDS, PA) untuk bekerja di hospital, rumah kejururawatan, atau bidang berkaitan perubatan lain. Orang lain menggunakan ijazah untuk mendapatkan jawatan sains penyelidikan di makmal yang menggunakan bioteknologi untuk menyelesaikan masalah dalam bidang perubatan, industri, pertanian, atau peraturan kelulusan dadah. Ramai graduan juga memegang jawatan pengurusan dalam organisasi bioperubatan.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 20, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Locations
Amerika Syarikat - Rochester, New York
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Rochester, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat