BIM Master

Umum

Penerangan Program

Master paling dituntut oleh syarikat dalam sektor AEC

Tuan yang berbeza yang mengintegrasikan kemahiran teknikal dan pengurusan ke dalam profil profesional tunggal. Penggunaan metodologi BIM dan inovasi teknologi yang berterusan, menjadikan kemudahan itu sebagai elemen penting dalam bangunan. Begitu juga, hubungan rapat antara dimensi teknikal dan kepentingan perniagaan memerlukan mereka yang bertanggungjawab untuk pengetahuan dan prestasi kemahiran pengurusan yang membantu mereka memaksimumkan pulangan.

100% pelajar kami bekerja

Latihan

Salah satu halangan yang dihadapi oleh golongan muda kerana penggabungan mereka ke dalam pasaran buruh adalah ketiadaan pengalaman.

MBIM

Tiga bidang

  • Kejuruteraan Bangunan: Sebahagian daripada program ini menggabungkan kebijaksanaan dan pengalaman ahli profesional dalam sektor ini untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk merancang, mengira, mengukur dan membiayai sebarang pemasangan yang berkaitan dengan bangunan. Sentiasa dengan pematuhan prinsip asas pengoptimuman sumber dan kecekapan tenaga.
  • Pengurusan Projek: Kawasan ini direka untuk memberi respons kepada keperluan penyelarasan antara kepelbagaian fungsi, kecekapan dan ejen (pemilik, pasukan reka bentuk, pembina, subkontraktor) yang terlibat dalam pembangunan projek.
  • Pentadbiran Perniagaan: Berhubung rapat dengan pengurusan projek, kandungan yang mengandunginya mempunyai misi untuk menyediakan pelajar dengan kerangka alat dan pengetahuan tentang pengurusan perniagaan yang memberikan mereka wawasan global dan memberikan mereka keunggulan kompetitif peribadi yang memberikan mereka Menjadi seorang profesional rujukan.

Data

  • Mulakan: Oktober 2020
  • Jam: Pagi dan petang
  • Tempoh: 10 bulan
  • Harga: € 15,000
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su corre ... Baca lebih lanjut

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su correcta ejecución hasta participar en los altos mandos de una empresa pionera. Baca Ringkas