Master of Arts in History

Umum

Penerangan Program

Dengan kerjasama Kolej Seni Liberal dan Sains Sosial, kami menyediakan kursus kursus Siswa untuk menyokong Sarjana Pendidikan dan pensijilan AA dalam pendidikan menengah. Kursus ini ditawarkan oleh bahasa jabatan dan literatur, sejarah dan sains politik serta sosiologi dan keadilan jenayah.

Program Sarjana Sastera dalam Sejarah direka untuk memberi pelajar arahan pengajaran yang berkaitan dengan 1. Isu sejarah, peristiwa, personaliti dan tempoh penting dalam sejarah Amerika dan dunia; 2. Kaedah penyelidikan sejarah dan penulisan sejarah; Dan 3. Tafsiran sejarah yang penting yang telah membentuk pemahaman kita tentang sejarah. Program ini menyediakan pelajar untuk kerja peringkat kedoktoran.

Sekurang-kurangnya 39 jam semester diperlukan untuk mendapatkan ijazah MA dalam sejarah. Kursus yang diperlukan termasuk Historiografi (HIS 500), Dua Perang Dunia (HIS 530), Tempoh Kolonial dalam Sejarah Amerika (HIS 552), dan Sejarah Perlembagaan Amerika (HIS 587). Seminar dalam Sejarah Amerika (HIS 590), Seminar Sejarah Afrika-Amerika Sebelum 1865 (HIS 564), dan Seminar dalam Sejarah Afrika-Amerika II Sejak tahun 1865 (565) juga diperlukan kursus.

Semua calon MA perlu menunjukkan kecekapan dalam bahasa asing yang diluluskan. Jabatan ini mentadbir peperiksaan bertulis yang menilai pengetahuan bacaan calon bahasa yang mereka pilih. Sebagai ganti peperiksaan bertulis, calon boleh menyelesaikan sekurang-kurangnya enam jam, atau sekurang-kurangnya dua kelas, kursus siswazah atau lepasan dalam satu bahasa asing. Dalam hal ini, A atau B mesti diperolehi dalam setiap kelas untuk memenuhi keperluan bahasa asing. (Proses penyiapan dijelaskan lebih lanjut di bahagian tiga, kemasukan dan peraturan akademik, katalog siswazah.) Satu pilihan baru dalam Sejarah Awam boleh didapati mulai Kejatuhan 2015. Pelajar yang berminat dalam pilihan ini dikehendaki mengambil 9 jam dalam kursus sejarah umum dan 18 jam kursus yang diperlukan dalam pengajian Arkib dan Muzium. Di samping itu, pelajar perlu melengkapkan 12 jam pilihan yang boleh merangkumi 6 jam ke arah projek pengajian lapangan atau 6 jam ke arah pengajian topik khusus atau 6 jam untuk menulis tesis Sarjana Seni. Matlamat program Sejarah Awam adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai arkivis, ahli sejarah awam, dan kurator. Tempat kerja termasuk muzium, pusat kebudayaan, kebudayaan, negeri, dan taman negara, perpustakaan presiden, dan tapak bersejarah.

Seorang pemohon untuk program siswazah dalam sejarah mesti memegang ijazah abachelor dari institusi yang diakreditasi. Tahap dalam sejarah adalah pilihan; Walau bagaimanapun, ijazah dalam bidang bersekutu dengan tumpuan yang kuat dalam sejarah boleh diterima dengan syarat pemohon memenuhi standard minimum sekolah siswazah.

Semua calon MA mesti lulus peperiksaan yang komprehensif dan mempunyai pilihan untuk menulis tesis yang memenuhi kelulusan jabatan.

Kurikulum

Lembaran kerja belanjawan.

Untuk pecahan yuran mengikut jam kredit dan semester, muat turun 2017-18 Jadual Pelajar dan Yuran Pelajar.

In-State Out-of-State
Perbelanjaan Dibilkan
Yuran tuisyen
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Baca lebih lanjut

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Baca Ringkas